Requesting Bill From Celcom

Buy cheap Viagra online

Late June, I realised that my Celcom bill failed to turn up at my mailing address. This is the first time since I converted from Celcom prepaid user to a Celcom postpaid subscriber over a year ago.

I decided to check my bill on line at the Celcom online bill portal and paid it via online banking. However, I still prefer to have a hard copy of my bill for reference. I know that we could print out our bill from the Celcom website but I do not see why I should waste my printer ink.

So I called Celcom Customer Care at 1111 using my 019 mobile number so as not to get charged for my call. The lady told me that there is no charge to request for a duplicate copy of my bill, if I request it AFTER the last day of payment. So let’s say the last day that you must pay your Celcom bill is 10th of every month, if you request for a duplicate copy of your bill because it was lost in the mail, then it will be sent to you FREE.

However, if you request a copy of the bill before 10th of the month, or if you are requesting a second copy of the bill, even though you have received the original Celcom bill, then you will be charged RM10.

In my case, I called them up before the last day of payment, even though I have already settled my bill, but the lady said that I will be charged RM10. If it is not urgent, she advised me to call them again later so that I will get it free. Well, I waited, since it is not urgent.

I have since called them again and they said that they require seven working days for the duplicate bill to reach me. So we shall see.

Be Sociable, Share!

122 thoughts on “Requesting Bill From Celcom

  1. yeah celcom is really weird i had for a short time only got my first bill & paid it 2 weeks later phone was disconnected. got the sms amount owing from celcom said 11rm rang celcom customer care they said i owed 866rm asked for the bill and they couldn’t send it and couldn’t see it …. two months later still haven’t recieved bill

  2. I am so sorry because i forget my password,
    since i need to check my bill on internet but i can’t

  3. I,m sub line with my husband 0197259392 Jayasangar Perumal 690920065255. Please send our bill via email.tq.

  4. im using celcom broadband and this two days i received one message that ask me to activate sim card in the mobile devices.i dun know whats the problem.Can u message me and tell whats the problem?

  5. dalam bil ada charged itemised bill but bil sometimes x sampai pd customer 2 – 3 bulan..How????

  6. Please submit my celcom broadband bill via this email. Detail are as below:
    A/c no : 50025284
    Mobile no: 0138861844

  7. I would like to ask … if my unbilled balance is RM 70 and my total charge is RM23.. then i need to pay how much??? i check this from *118#….wat different with the unbilled balance and total charge?

  8. macamana sy nak semak bill bulanan guna online ni..bgtau cara2 nye..step by step ok!pening kpala duk cari

  9. bagaimana saya boleh mendapatkan seta menyemak bill bulanan yang terdahulu dengan meggunakan online?. boleh tunjukkan cara-caranya kpd saya satu persatu.

  10. i want know about my billing details for month february and march year 2010( message send dail out calls)

  11. sya dah byr pda 14.6.2010 tpix bleh di gunakn intenet…tpi sya lmbt byr…
    lps sya dah byr x bleh jugak open internet…

  12. saya nak tau macam mane nak semak bil terperinci untuk panggilan dan sms

  13. saya ingin mendapat detail sms yang telah saya hantar setiap bulan (tarikh,masa,kepada siapa,dan sms yg telah di hantar)

  14. bagaimana saya nak semak secara terperinci bil
    bulanan secara online, tolong ajar caranya

  15. Please email the bill date : 03/07/2010 A.S.A.P A/C: 97885667 so that I can make payment.

  16. Hello,
    saya ada masalah untuk check celcom bill selalu sangat unsuccessful, boleh check by online?

  17. cara untuk semak bill online. mengapa bil terkini setiap bulan tidak sampai ke rumah.i really need the bill

  18. i nak tahu..account saya masih aktif ke tak?sebab i tak dapat conect internet…………plz reply asap….tq

  19. ha,celcom mmg bangang pn…dh service cam gampang…org kt celcom centre mmg gampang gle…cmtu ke nk lyn customer…leh lak mrh2…kje wat care kje r beb…fuck celcom smpai mati!!!!!mmg sial r p’puan tu…aku g sne nk tnye bil je kot…leh lak die ckp aku x phm bhase…mmg sial la kn…dh r service x bgus…mmg ptut g hntr training g la pkerje tu aku rse…mmg bangang gle!!!skit ht aku..bdo3!!!

  20. my celcome broadband(896019091267072791 o64-9HSUH).i want bill and a/c no via this mail..tq

  21. since i using celcom broadband starting from november 2009 until now, i only received 1 bill from celcom. why???

  22. saya nak check bill..berapa kena bayar??macam mana nak bayar menggunakan pejabat pos sekiranya tiada bill?

  23. 1. mcm mana sy nak cek bil celcom broadband sy secara online.

    2. saya nak detail bill pembayaran saya sejak awal tahun sampai skrg. Sebab tiap2 bulan saya bayar bil celcom broadband sy tapi ade ke bila sy nak bayar bulan ni dia kata sy dh tak bayar tiga bulan…wah agak melampau la tu. So plz send my detail celcom broadband bill via email. TQ

  24. please submit my celcom broadband bill via this email, so that i can make payment as soon as possible..A/C: 92963636

  25. please mail my celcom postpaid bill to this addresse: No.20,jalan sentul bahagia,sentul 51100,kuala lumpur,malaysia

  26. Dear Sir,

    I have not received my bills for the month of October 2010. My billing date is 06-10-2010. I need for official purposes. My h/p no. is 0195718567

  27. Plz submit my celcom broband bill via tiz e-mail, so that i can make payment as soon as possible tq

  28. sy baru menggunakan celcom broadband ni,dah nak sampai sebulan dah,jadi sekarang ni sy dah nak bayar untuk 1st bil sy,tp sy tak tahu macam mana nak check bil sy…semua sy tak tahu….nom. akaun,nom sim kad broadband,kedai tu tak bagi ape-ape nom. pun kat sy!!!kalau boleh saya nk check via email!!blur dah ni…jadi diharapkan pertolongan….tolong reply via email ye..

  29. salam… sy baru pakai celcom broadband… dalam 2 bulan cm2.. bill xsampai2 lagi… pas2 sy xtau cmne nk semak bill melalui online… pas2, nk tye nape ade tande 3# bile masukkan broadband… ade masalah ke…

  30. sy nk tanya sy beli sim card brodband harga rm68 second month bila sy nak bayar bil pada 3hb jan 2011 sy check akaun bill celcom brodband rm 37. so bila on internet bukak fb ,bukak len2 web semua lembap ….kenape? mcm guna yg rendah speed jer..sedangkan sy beli yg 3gb,……..sila maklum bals hal ini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *