Requesting Bill From Celcom

Buy cheap Viagra online

Late June, I realised that my Celcom bill failed to turn up at my mailing address. This is the first time since I converted from Celcom prepaid user to a Celcom postpaid subscriber over a year ago.

I decided to check my bill on line at the Celcom online bill portal and paid it via online banking. However, I still prefer to have a hard copy of my bill for reference. I know that we could print out our bill from the Celcom website but I do not see why I should waste my printer ink.

So I called Celcom Customer Care at 1111 using my 019 mobile number so as not to get charged for my call. The lady told me that there is no charge to request for a duplicate copy of my bill, if I request it AFTER the last day of payment. So let’s say the last day that you must pay your Celcom bill is 10th of every month, if you request for a duplicate copy of your bill because it was lost in the mail, then it will be sent to you FREE.

However, if you request a copy of the bill before 10th of the month, or if you are requesting a second copy of the bill, even though you have received the original Celcom bill, then you will be charged RM10.

In my case, I called them up before the last day of payment, even though I have already settled my bill, but the lady said that I will be charged RM10. If it is not urgent, she advised me to call them again later so that I will get it free. Well, I waited, since it is not urgent.

I have since called them again and they said that they require seven working days for the duplicate bill to reach me. So we shall see.

Be Sociable, Share!

122 thoughts on “Requesting Bill From Celcom

  1. saya nak massage out/in untuk bulan November dan December
    saya nak semua nombor out/in untuk bulan November dan December

  2. i dah tukar address,tapi sampai sekarang saya punya bill belum sampai rumah i.nanti expired date kena cut lagi.

  3. kate bil anta kat email… xde pun camne nak print n nak bayar bill ni…
    dah la ni first time pakai…
    kalau x bayar t kene potong pulak?

  4. saya kurang buat panggilan tapi bil kena bayar banyak.klu x bagi bill macam mana nak tau banyak mana kita pakai.kate unbilled chgs,tp bila unbilled chgs diberi diskaun,current chgs lak naik.macam mana kira sebenarnya nie.

  5. assalam, agaknya kena tipu..?
    takkanlah guna sikit kena bayar banyak…?
    anda di aniaya agaknya? gi balai polis adu benda nie…

  6. 3 Feb ni genap satu bulan saya guna celcom broadband, tapi masa register saya tersalah bagi e-mail address..so saya tak dapat bill lagi..Macam mana nak bayar bill?

  7. Plz submit my celcom broband bill via tiz e-mail, so that i can make payment as soon as possible. TQ

  8. Cra plg cpt dan pantas… utk bill brdband dan bil tlfon… taip BOD ke 22200. utk buat pmbayaran ambil no.akaun yg dihantar je..

  9. Sy (guna celcom dlm 5 hari bil saya sapai mencecah rm90+++. Padahal sy x gayut pun ckp pun benda penting jek..nape first bil mahal tlg gtau sy. Confused la celcom

  10. Saya nak kan bill broadband setiap bulan start julai..bill tolong emel ke alamat emel yg sy berikn no akaun brdbnd122813918 no phone 013 8112393

  11. celcom lancau send aq bil y blan nie awt smpai brtus aq xgnala bgang…!!!!!!awt byak sngt y kna byar

  12. Sila poskan bil untuk bayaran bulan Jun dan Julai 2011 dengan segera . Ini adalah kerana sehingga kini bil – bil tersebut masih belum diterima

  13. hye .. can you tell me the how to check my bill ? actually i received a number from celcom dealer . i thought that they never charge me .. at last someone call and ask me to pay 200 +++ and now i still need to pay . i never use the number !! never makes any call … i am a student … why celcom is so weird?? kalau ye pon nak untung, jgn tipu org .. and most important , student …. please ..

  14. please submit me the bill from jan to mac 2012

    my name is noor hasni binti md saad

    730224-08-6806

  15. hantar bill broadband ats nama nur ain binti abdullah kt no hp sy 0126636035 sekarang

  16. Saya nak tahu no akaun celcom broadband saya (896019110532803498) (064-9-HSUH).sebab bill xsampai kat rumah jd xtau no akaun.thanks

  17. Dear Sir,

    I am a broadband user under Celcom for the past 1 month. Please forward me the bill for paymnet via e-mail and evey month accordingly. Thank you.

    Yours faithfully,

    Jessica Yip

  18. saya tidak pernah menggunakan / melanggan No. 36670 tetapi saya telah dicaj dalam bil saya bagi bulan Mac 2012 sebanyak Rm112.00, April 2012- Rm124.00 dan Mei 2012- Rm40.00 begitu juga ” call me tone”. Saya memohon pihak Tuan /Puan memberhentikan perkara itu serta-merta co,s I don,t want to waste my hard earned money to pay the thing which I did not use and not important to me at all. Other than that, I would like to claim the stated amount that I had paid.
    Thank you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *